Diensten

Autokeuring

Hoewel voertuigen steeds moderner en veiliger worden, is het nog steeds verplicht om het voertuig regelmatig te laten controleren.

Aircoservice

Een goed werkende aircosysteem is niet enkel aangenaam, het verhoogd ook uw veiligheid omdat u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit.

Remsysteemservice

Door een compleet programma te kunnen bieden zorgt Bosch ervoor dat alle onderdelen van een remsysteem perfect op elkaar afgestemd zijn.

Vakkundige reparaties

Wanneer u een defect aan uw voertuig hebt, is het goed dat u één adres heeft waar u altijd terecht kunt, namelijk Bosch Car Service Tervuren.

Onderhoud volgens het boekje

De fabrieksgarantie op uw auto blijft ook bij Bosch Car Service Tervuren behouden, want wij werken 100% volgens de voorschriften van de fabrikanten.

Bosch Automaterialen

Naast de vakkennis van onze Bosch Car Services monteurs zijn ook de onderdelen die worden gebruikt van de hoogst denkbare kwaliteit.

Fabrieksgarantie

Bij Bosch Car Service Tervuren weet u zeker dat uw voertuig volgens de originele fabrieksvoorschriften wordt onderhouden.

Bosch Car Service Assistance

Met Bosch Car Service Assistance weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp.

Winterbanden

Heeft u er al eens bij stilgestaan hoe groot het contactoppervlak is tussen uw banden en de weg?

Onderhoud volgens het boekje

Het is belangrijk uw auto, jong of oud, regelmatig te laten onderhouden. Daardoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen.